(function(d){ var f = d.getElementsByTagName('SCRIPT')[0], p = d.createElement('SCRIPT'); p.type = 'text/javascript'; p.setAttribute('data-pin-hover', true); p.async = true; p.src = '//assets.pinterest.com/js/pinit.js'; f.parentNode.insertBefore(p, f); }(document));

2 Şubat 2014 Pazar

Gömlek Dikimi

Uzun bir aradan sonra tekrar buluştuk. Hak verirsiniz ki bilgisayarın başına geçince zaman çok çabuk geçiyor ve dikişlerim kalıyor. Bu yılda dikiş kursuna gidiyorum. Diktiklerimi tek tek göstermiyordum yıl sonu sergiden toplu çekmiştim. Artık karar verdim (Biraz acemiliğim gidince cesaret geldi :) :) ) bende yeni diktiklerimi hemen gösterip fikirlerinizi, yorumlarınızı almak istiyorum. 
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.......

Bu küçük kızıma diktiğim gömlek Eylül ayında dikmiştim Hangi Burda dergisinden oldugunu unuttum . Bulur bulmaz not düşerim.




Kumaşı da Afyon da pazarda bir kumaşcımız var. 2 liraya almıştım. İnce kot kumaşda robası için kullandığım evde vardı.

1 yorum:

nurselinatolyesi dedi ki...

Sevgili Betül hanım,iade-i ziyarete geldim.Gömlek çok güzel görünüyor ellerinize sağlık,güle güle giysin kızınız.Çabucak ilerlemişsiniz demekki,son yayınınızda kaban dikmişsiniz zira kaban dikmek daha zordur.Tebrik ederim.Sevgiler.